Εταιρικό Προφίλ

H ΜΕΤRΟΤΕCH, πρωτοπόρος κατασκευαστική εταιρεία στο χώρο της βιομηχανικής Ζύγισης, της Συσκευασίας και του Αυτοματισμού προσφέρει λύσεις με μία ευρεία γκάμα προϊόντων σχεδιασμού και κατασκευής της.

Η εμπειρία της οικογένειας Τσοπανάκη στην βιομηχανική Ζύγιση ξεκινά το 1922.

Η εξειδίκευση της στο χώρο της ηλεκτρονικής Ζύγισης και της Συσκευασίας αρχίζει στα μέσα της δεκαετίας του 1980.

Με τις γνώσεις που αποκόμισε και με την άψογη τεχνική κατάρτιση του προσωπικού της έχει προσφέρει στην ελληνική αγορά, αλλά και σε αγορές του εξωτερικού, λειτουργικά τυποποιημένα προϊόντα, αρκετά εκ των οποίων πολύ δημοφιλή και πολλές πετυχημένες ειδικές λύσεις.

Τα προϊόντα της METROTECH ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ακρίβεια και την ανθεκτικότητά τους στις πιο αντίξοες συνθήκες. Οι λύσεις που δίνονται σε ειδικές εφαρμογές είναι στοχευμένες και αποτελεσματικές.

Επεκτείνοντας τον κύκλο των προμηθευτών της, εισάγει επιλεγμένες μηχανές υψηλής τεχνολογίας, συνεργάζεται με συναφείς ελληνικές εταιρείες και ελεύθερους συνεργάτες σε συνολικότερα έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Βασικός άξονας στην επιτυχημένη πορεία της METROTECH και συνειδητή επιλογή της διοίκησής της είναι οι άψογες σχέσεις με τους πελάτες και η άμεση εξυπηρέτησή τους.

Το ανθρώπινο δυναμικό της (τομείς διοίκησης, πωλήσεων, μελέτης & έρευνας, κατασκευής, τεχνικής υποστήριξης) με την τεχνογνωσία και την εμπειρία του συνθέτει ένα άριστο σύνολο έτοιμο να ανταποκριθεί στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες της αγοράς.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται με την συνεχή της προσπάθεια για την καλύτερη και πληρέστερη τεχνική υποστήριξη της ελληνικής μεταποίησης.

Η METROTECH είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001: 2008